Betaalmogelijkheden

             

Wij bieden via ons betaalplatform SISOW verschillende betaalmogelijkheden aan. 

                

iDEAL

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling.

·         Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.

·         iDEAL is bij ons  gratis.

·         Bestellingen met betaalwijze IDEAL worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt. Je kunt daarom geen wijzigingen aanbrengen bij deze bestellingen. Door ons geautomatiseerde logistieke distributie wordt je bestelling direct verzendklaar gemaakt!

 

 

           

PayPal

PayPal is een veilige en handige plek waar je jouw betaalgegevens kunt bewaren en gebruiken. Je hoeft niet langer creditcardgegevens te zoeken en je hebt ook geen random reader nodig. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord.
Voor meer informatie over het betalen via PayPal verwijzen we je naar de website van PayPal.

Voor het gebruik van PayPal rekenen wij extra kosten. Deze kosten bedragen 1,90% van het aankoopbedrag inclusief verzendkosten.

 

 

 

 

 

     

Afterpay – achteraf betalen

Met afterpay betaal je pas wanneer je de producten thuis hebt ontvangen. De betaaltermijn bedraagt 14 dagen en gaat in als wij de bestelling verzenden. Hierover ontvang je een mail van Afterpay.
De betalingsgegevens staan op de factuur. Afterpay, achteraf betalen is een veilige en eenvoudige betaalmethode. Afterpay bepaalt of op deze manier betaalt mag woden. Daar hebben wij geen invloed op. Voor meer informatie over deze betaalmethode verwijzen we je naar de servicepagina van Afterpay

 

 

 

           

MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Jouw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling. Bestellingen met als betaalwijze MASTERCARD worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt. Je kunt daarom geen wijzigingen aanbrengen bij deze bestellingen. Door ons geautomatiseerde logistieke distributie wordt je bestelling direct verzendklaar gemaakt!

 

 

           

VISA

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Jouw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling. Bestellingen met als betaalwijze VISA worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt. Je kunt daarom geen wijzigingen aanbrengen bij deze bestellingen. Door ons geautomatiseerde logistieke distributie wordt je bestelling direct verzendklaar gemaakt!

 

 

           

Maestro

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Jouw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling. Bestellingen met als betaalwijze MAESTRO worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt. Je kunt daarom geen wijzigingen aanbrengen bij deze bestellingen. Door ons geautomatiseerde logistieke distributie wordt je bestelling direct verzendklaar gemaakt!

 

 

           

Bancontact (voor Belgische klanten)

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt direct gebruik maken van Bancontact zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Bij het betalen met Bancontact wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van je factuur. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling. Bestellingen met als betaalwijze BANCONTACT worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt. Je kunt daarom geen wijzigingen aanbrengen bij deze bestellingen. Door ons geautomatiseerde logistieke distributie wordt je bestelling direct verzendklaar gemaakt!

 

 

           

Sofort Uberweisung (voor Duitse klanten)

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt direct gebruik maken van Sofort Uberweisung zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Bij het betalen met Sofort Uberweisung wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van je factuur.

 e betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling. Bestellingen met als betaalwijze SOFORT UBERWEISUNG worden direct in ons verzendsysteem en administratie verwerkt. Je kunt daarom geen wijzigingen aanbrengen bij deze bestellingen. Door ons geautomatiseerde logistieke distributie wordt je bestelling direct verzendklaar gemaakt!

 

Verzendinformatie

Alle bestellingen worden verzonden met het zakelijke netwerk van DHL, GLS of Postnl. Bestellingen die voor 12:00 besteld zijn, worden dezelfde werkdag verzonden. Op de werkdag van verzending wordt een mail verstuurd met daarin de trackingcode(s) van de bestelling. Deze trackingcodes zijn tevens terug te vinden in de bestelhistorie van het account. Mogelijk wordt de bestelling geleverd door een externe partner van DHL, zoals Bpost of Trans-o-Flex.

Levering

Via het zakelijke netwerk worden pakketten aangeboden op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 waarbij een handtekening bij ontvangst is vereist. De trackinglink geeft aan wanneer het pakket precies geleverd wordt. Houd de tracking in de gaten voor de mogelijkheden omtrent levering. Bekijk de richtlijn van levertermijnen van de onderstaande landen.

Land

Levertijd in werkdagen

Nederland

1-2

België

1-3

Duitsland 

1-4

 

Door de diverse Corona / Covid maatregelingen in diverse landen, is het mogelijk dat er vertragingen op lopen. Helaas hebben wij daar geen enkele invloed op.

Verzendkosten:

We verpakken en verzenden onze orders met de grootst mogelijke zorg. Het is onze eerste prioriteit om bestellingen zo snel mogelijk in de perfecte staat af te leveren. Om beschadigingen of onnodige verzendkosten te voorkomen, is het mogelijk dat er meerdere pakketten verzonden worden. De verzendkosten per bestelling zullen voor de definitieve bestelling zwart op wit gecommuniceerd worden via email. In de toekomst zal dit automatisch gaan via de webshop.

We hanteren de volgende bezorgtarieven (ex btw) via DHL:

Land

Tot 30 kilo

Pallet

Nederland

€   7,00

€  45,00

België

€   9,00

€  67,50

Duitsland

€ 12,00

€ 115,00

We rijden soms ook zelf door het land. Wanneer u in de route zit, zullen we dat combineren, wat de kosten kan drukken.