Over HandelAanbod:
Sales zit in je bloed. Dat kun je niet leren. Er zijn wel “trucjes” ,maar daar prikken ervaren inkopers snel door heen.

Ik heb jarenlang in de sales gewerkt. Zowel binnendienst als buitendienst. Als Salespromotor, Accountmanager, vertegenwoordiger, Commercieel Sales medewerker enzovoort. Zowel B2B als B2C, maar altijd in dienst van anderen.

Mijn naam is Rik en nu wil ik de touwtjes met mijn kennis en ervaring zelf in handen nemen en heb ik deze B2B webshop op gezet.

Doelgroep:
Ik lever aan winkels, markthandelaren, webshops, bedrijven die bijvoorbeeld een relatiegeschenk zoeken en alle andere vormen van ondernemers die hier in vallen.
Voornamelijk binnen Nederland en Belgie.

Ben jij op zoek naar populaire producten met een snelle omloopsnelheid en een hoge marge, dan nodig ik jou graag uit om onze producten te bekijken.
Door jarenlange ervaring, weet ik inmiddels wat voor producten goed verkopen.

Of je de producten nu verkoopt via Bol.com, Marktplaats, je eigen webshop je fysieke winkel of wat dan ook, je blijft er niet lang mee zitten.

Dropshipping
Dropshipping doen we op dit moment niet. Wel lekker makkelijk, maar het gevaar is dat honderden en soms zelfs duizenden webwinkels, dezelfde producten aanbieden en tegen elkaar sterk gaan concurreren, waardoor er niet, of nauwelijks meer marge overblijft, waar de ondernemer, jij uiteindelijk helemaal niets aan heeft.

Bestelhoeveelheid:
Ook verkoop ik  producten zelden per stuk. Vaak genoeg kwam het voor dat particulieren voor eigen gebruik inkochten tegen inkoopprijs. Da wil ik voorkomen. Ondernemen is risico nemen. Wij geloven in jouw kracht en creativiteit, dat je de producten zo weer kwijt bent. Dat ligt ook aan de kwaliteit, originaliteit en inkoopprijs van onze producten. Durf de gok te wagen en onze producten aan je assortiment toe te voegen.

Producten zullen in het algemeen per doos verkocht worden. Soms zitten er 10 stuks in, soms meer. Wil je een container vol, dan kan dat ook. Levertijd zal dan vanzelfsprekend, wel wat langer zijn.

Prijzen:
Op dit moment kun je alleen de prijzen opvragen op offerte basis. Bij elk product staat een offerte knop. Maar dat werkt goed. Er wordt al veel gebruik van gemaakt. 

Graag tot ziens!

Rik van HandelAanbod